BİTLİS / AHLAT - Sadullah Gencer Anadolu Lisesi

Okulumuzun 1.Dönem 2.Sınav Tarihleri

Kas

Değerli Velilerimiz, günümüzde çocuk yetiştirirken yaşadığımız problemleri daha kolay aşabilmek, çocuklarımızı daha iyi tanıyabilmek, aile içindeki iletişimimizi güçlendirebilmek, çocuklarımıza olumlu davranış kazandırabilmek, teknolojinin zararlarından çocuklarımızı koruyabilmek, kısaca zamanın problemlerine karşı daha donanımlı olabilmek için Milli Eğitim Bakanlığımız "Aile Okulu Projesi" başlatmıştır. Bu proje kapsamında okulumuzda Veli Eğitimi 'ne başlıyoruz. Eğitim haftada dört gün, pazartesi, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 11.45-13.00 arasında okulumuz toplantı salonunda gerçekleşecektir. Veli durum şartları da göz önünde bulundurularak eğitim saatlerinde değişiklik yapılabilecektir. Eğitim okulumuz İngilizce Öğretmeni Eren Can Kaya tarafından verilecek, aynı zamanda misafir konuşmacılarla desteklenecektir. Eğitim içeriği posterde belirtilen konulardan oluşmaktadır. Eğitime okulumuz velisi olmasa bile istekli her anne-baba ya da adayları katılabilir. Katılmak isteyen velilerimiz 1) Ad Soyad 2) T.C. No 3) Telefon bilgileri ve 4) Doğum tarihi ile okulumuz rehberlik servisine ya da ilgili eğitmene başvuru yapmaları gerekmektedir. Eğitimi tamamlayan velilerimize eğitimin sonunda katılım belgesi verilecektir ve kurs sonunda sınav yapılmayacaktır. Başvuru formuna ve program detaylarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

OKULUMUZUN SINAV TAKVİMİNE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Ekm

Okulumuzda 24.10.2022 tarihinde kantin ihalesi yapılacaktır. Gerekli şartlar aşağıda belirtilmiştir.