BİTLİS / AHLAT - Sadullah Gencer Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: SadullahgencerAnadoluLisesi

Ara

Meslek seçiminde kullanılan bir çok form bulunuyor. Bu testte meslekler 10 farklı kategoriye ayrılmıştır ve uygulama sonucunda yaptığınız işaretlemelere göre sizin bu meslek kategorilerinden hangilerine ilginiz olduğunu, hangilerini seçmek için bir kez daha düşünmeniz gerektiği ile ilgili vb. konularda size bilgi vermektedir.  Doğru adımlar için TIKLAYIN...

Ekm

Okulumuzda 24.10.2022 tarihinde kantin ihalesi yapılacaktır. Gerekli şartlar aşağıda belirtilmiştir.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.