BİTLİS / AHLAT - Sadullah Gencer Anadolu Lisesi

Mesleki Rehberlik ve Kariyer Planlaması Etkinliğimiz

Mesleki rehberlik ve doğru kariyer planlaması kapsamında okulumuz mezun öğrencilerini okulumumuza davet ederek gerek sınav süreci gerek okudukları bölüm gerekse bölümün dinamikleri hakkında konuştuk. Mesleki rehberlik kapsamında planladığımız etkinliğin öğrenci motivasyonuna da katkısı olacağı düşüncesiyle ilgili etkinliğimiz büyük bir ilgi ve heyecanla karşılandı.

Mevcut öğrencilerimizle geçmişte aynı sıraları paylaşmış olan sevgili mezunlarımız aslında öğrencilerimize bulundukları ve yürüdükleri yolun aydınlatılması zihinlerindeki soruları tıpkı onlar gibi bir öğrenci tarafından empati kurularak cevaplanması açısından büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Sevgili mezunlarımızın gözlerindeki ışıltı ve yüzlerindeki gururla yürüdükleri gelecek yolunda başarılarının devamını diler, davetimize yanıt vererek katılımlarından dolayı çok teşekkür deriz.

Etkinliğin düzenlenmesi ve planlamasında emeği geçen ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

13-02-202413-02-202413-02-2024

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 23:47 - Görüntülenme: 148